SportVitalIT helpt je bedrijfsvoering

Onze software kan alle mogelijke data over vitaliteit verwerken, analyseren en archiveren. Vervolgens kunnen deze anonieme en geaggregeerde eindgegevens gemakkelijk en op maat gedeeld worden met elk bedrijf en iedere professional uit de netwerken van de sporters/deelnemers. SportVitalIT verleent zijn ICT-diensten aan een grote range aan organisaties.

Sportmedische instelling

Sportevenement of sportbond

Hogeschool of ROC

Bedrijf (grootzakelijk)

Een paar van onze klanten

De afdeling Sportgeneeskunde Viecuri uit Venray is klant van het eerste uur. Zij gebruiken SportVitalIT voor het keuren van aspirant CIOS-leerlingen. Ook zet Sportgeneeskunde Viecuri onze software in voor het uitvoeren van bedrijfskeuringen (Periodiek Medische Onderzoeken, PMO’s) en voor alle Sport Medische Onderzoeken (SMO’s).

Oorspronkelijk is onze software ontwikkeld voor het registreren van de keuringsgegevens van de deelnemers aan de Alpe d’HuZes en Tour du ALS. Inmiddels heeft het ministerie van Defensie Sportvitalit ingezet voor het uniform vastleggen van keuringsgegevens van aspirant ROC leerlingen aan de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) en wordt het systeem gebruikt ter ondersteuning van screenings door Sport Medische Instellingen (SMI’s). Ook wordt het systeem ingezet voor de ondersteuning van brandweerkeuringen en PMO’s van grote bedrijven.

Voordelen

De voordelen van onze software op een rij:

  • De online omgeving is 24×7 overal te gebruiken, zowel door de sporter/client als door de professionals
  • Tijdswinst wordt geboekt omdat voorbereidende vragenlijsten en rapportages over consulten en screenings direct online beschikbaar zijn voor de sporter/client
  • Managementrapportage over uitgevoerde handelingen zijn makkelijk te maken
  • Alle gegevens over de sporter zijn op een veilige plek benaderbaar
  • Er zijn geen licentiekosten verschuldigd; u betaalt naar rato van gebruik. Wat u niet afneemt, hoeft u ook niet te betalen
  • U kunt eenvoudig uw eigen diensten laten opnemen in het systeem zonder tussenkomst van een programmeur
  • U heeft direct overzicht van de werkvoorraad, waar mogelijk gesplitst per evenement

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u iets bespreken?
Mail naar info@sportvitalit.nl.