Twee eerlijke prijsmodellen

Eisen, wensen en budgetten verschillen per organisatie. Daarom bieden we twee prijsmodellen aan. Als SportVitalIT wordt gebruikt om groepen sporters/cliƫnten uit te nodigen voor een screening of consult rekenen wij een vast bedrag per deelnemer. Denk hierbij aan leerlingen van een school of aan deelnemers van een sportevenement die gekeurd moeten worden voor ze van start kunnen.

Voor Sport Medische Instellingen die ons product gebruiken om hun dagelijkse screenings en consulten uit te voeren, rekenen we een vergoeding per onderzoekdossier die in SportVitalIT wordt aangemaakt.

Voor beide prijsmodellen geldt dus dat u betaalt naar rato van gebruik: wat u niet afneemt, hoeft u ook niet te betalen.

EventWise

Scholen, clubs, bonden en evenementen betalen per deelnemer

HealthWise

Sportmedische instellingen betalen per onderzoekdossier.

Veelgestelde vragen over prijs

Bieden jullie ook korting aan?

Nou vooruit. Als u heel veel screenings of consulten per jaar administreert, hanteren wij een staffel.

Hoe zit het met BTW?

Alle door ons genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wij zijn een BV en rekenen dus bovenop alle prijzen 21% BTW.

Moet ik een contract aangaan?

Ja. Als u voor SportVitalIT kiest, tekenen we samen een contract. Maar wel een vriendelijk contract. U betaalt zolang u onze software gebruikt en hebt een opzegtermijn van 1 maand. Alleen als u wilt dat wij voordat u start specifieke diensten voor u in ons systeem opnemen, vragen we u een commitment voor een jaar af te geven in ruil voor het werk dat we voor u verrichten.

Hoe kan ik opzeggen?

We vinden ’t vervelend als we u moeten laten gaan, maar u kunt per maand opzeggen. Als u uw account opzegt, blijft uw data nog gedurende de wettelijke periode bij ons veilig bewaard. Uiteraard kunt u deze data ook bij ons opvragen en lokaal bewaren.

Op welke manier kan ik betalen?

Betalen gaat per maand. Wij sturen u een pdf factuur per mail. Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u iets bespreken?
Mail naar info@sportvitalit.nl.